HAMMEN

hemma nu från hammen, for iaf till julia där var hon & hanna..  hanna hade tappat mobilen i TOAN, HAHHAHAHAAHAHAHAHHA!!!!    jaja sen cyklade vi till hammen och var där typ ett tag och tog lite kort och sånt, sen så doppade vi då oss och de var faktiskt inte så kallt! ;)) när vi var där så kom de typ en bil och körde in där, sen stannade han, och sen vände han och drog och vi stog bara i underkläder tp och i bilden var de en gubba, fan vad scaryy ;ooo HAHAH åsså hände de en sak på lh då vi var där och köpte mjukglass men de orkar jag inte skriva hahahah hejdååååå ;))


kommer bilder från kvällen sen då julia skickat dom ;bb

ÄLSK

okej, hant inte blogga nå imorse men iaf så sgick provet inte så bra, och jag, hanna, matilda & emma fick sluta typ halv 1 så då drog vi in till stan, elr jag och matilda!  sen kom julia och då gick vi ett tag, sen for matilda hem men då stannade jag´& julia ett tag. nu ska packa badkläderna sen far jag till julia och då ska jag, hanna & julia och säkert nån mer och bada, följa ? :) 0702992901

VECKAN BLIR BÄST

nu ska jag sova, jag har grymt mkt överskottsenergi så kommer inte kunna sova men vem bryr sig? ;))  men jag skriver nog imorn på morgonen om jag inte försover mig som jag alltid annars bruka göra men vi får väll så antar jag hehe..  men jaja sov gott allihopen!!


typ de som händer i veckan elr?   
haha kul liv jag hade!?!?!??!?!?!?!