yes

 
Började bygga ihop min klädhängare som har legat på mitt golv hur länge som helst, men hann bara halvvägs så for jag och mamma till stallet. Tog en självmordstur på snyggingen idag, hon var riktigt riktigt pigg. Nu har jag precis ätit och byggt klart den där klädhängaren. Så funderar på att gå ner och städa lite i mitt rum nu när jag ändå är på g. Får se vad som händer ikväll helt enkelt!
 
 
 

wounderful

Svar: Men dudå moa!
 
Igår då viktor slutat så kom han hit och så åt vi middag och for sedan och skulle fixa hans epa. Gick inte så bra, sager kom dit och så for jag och han in till stan en snabbis. Sen tillbaka till js, for hem tidigt igår också. Vaknade kring 12 imorse och sitter nu och ser tv. Kring 3 så far jag och mamma till stallet och rider Sara. Sen ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Kanske glömt säga det, men beställde nå kläder från Gina i Måndags, så får dom idag eller imorgon. Kan de bli bättre?!
 
 

turn around

Igår efter jag lämnat mat till viktor och när han fixat epan så for vi till oskar. Var inte ute länge igår, for hem kring 8 halv 9. Somnade kring 1, idag har jag sett film och så har jag även varit och gymmat. Nu är jag hemma från gymmet och ska se lite tv och vänta på att älskling ska sluta. Får se vad som händer ikväll! :)