fuck this fucking knee

Hade gympa första lektionen där hade vi golf, käkade lunch där och sen for jag och julia på ica och köpte dricka. Hade sen svenska där vi såg film och efter det hade vi engelska men våran lärare var så ledsen så vi fick sluta. Nice! Har precis varit hos thomson och det var inte goda nyheter.. Blir rehab i kanske 6 veckor. Knät var ur led, inre ledbandet, muskelfästet fått en smäll, blödning i knät och kanske till och med minisken. Så nu blir det fullt med rehab.. Nu far iaf jag emma och julia mot stallet sen ska jag hem och deppa.. Viktor kommer hem snart!

ikväll kommer älskling hem

image descriptionÄr vaken nu och väntar på att julia ska komma, börjar 10.35 och slutar halv 4. Kör då hem direkt och sen så far jag och mamma till thomson och kollar mitt knä. Det har dock blivit mycket bättre och jag kan nästan gå normalt nu så det känns bra, alltså är det inget allvarligt. Men ska ändå fara och kolla det, sen far jag hem och så tar jag och julia epan till stallet och rider. Det blir toppen bra, men nu ska jag börja fara mot skolan. Vi hörs!
Förlåt Philip, du är såklart en stanpojke!

were did i go wrong

Jag for ut och var med mina öjebypojkar och amanda. Dom körde kurragömma med dunk men jag fick då inte vara med.. Men kul ändå, nu är jag hemma och ska spela lol. Sen går jag ner och pratar med min älskling innan jag somnar. Blir även att se big brother, great! Hörs imorgon!

image description