öjebyn äckelhåla

Igår vaknade jag och viktor kring halv 1 och så drog vi till öjebyn. Under kvällen gjorde vi ingenting så då drog jag och viktor till stan och var med kasper, Erik och tom istället. Gjorde inte så mycket där heller, såg tv och film och gick sen ut till stan och käkade på sunes. For hem före 12 då viktor var tvungen hem då så vi for hem till mig och sen for han hem. Somnade ganska snabbt och vaknade halv 10 imorse av min hund jävel. Har sett film nu på morgonen och viktor har varit förbi. Nu ska jag duscha sen vet jag inre. Har ingen blogglust alls just nu och allt bara skiter sig och är åt helvete. Jag orkar inte med all denna jävla skit, är så jävligt less. Vill bort, bort från denna jävla äckliga håla. Ta mig härifrån!

arvidsjaur

Igår så for jag då till viktor och så snackade vi osv. Sen gick vi och badade och for sen till öjebyn. Under kvällen var vi hos oskar och körde EPA. For hem kring halv 2, imorse vaknade vi halv 1 och for då hem till viktor och hämtade anton och så drog vi till öjebyn och käkade. Klockan 3 så for jag mot Arvidsjaur för match. Vi vann med 2-1 men skulle gjort typ 100 mer mål, iaf så gick set ganska bra. Duschade där och sen for vi hemåt. Kom hem kring 9 och nu är jag hos oskar. Sover hos viktor ikväll och vi hörs imorgon!

Ont i benhinnorna....

love suicide

Vilken jossan har kommenterat? Och som svar till dig, klart att han får fara bort om han vill det. Men klart som fan att jag saknar han om han far bort och jag är i en väldigt dålig period just nu så det är extra tungt.

Iaf dagen gick fort och efter skolan hämtade Max och Philip mig och så for vi och körde EPA. Är hos viktor nu och snackar vi hörs.