i love my awesome friends

Blev inte så att vi for och handlade utan istället så for vi och käkade på gul&blå med martin och marcus. Sen for jag till stallet och fixade och red sara. Sen skjutsade syster tillbaka mig till lägenheten och så visade hon lite andra grejer och sånt. Sen så satte jag och älskling oss och såg tv då hon for. Sen kom kasper och matte, vi såg tv och sen gick vi och köpte varsin ica sallad och så tillbaka hit och käkade. Har varit med dom hela kvällen men nu är vi hemma i läggan igen och viktor sitter och spelar dator medans jag ligger i sängen. Ska kanske sova hemma ikväll dock, annars tar vi oss kanske inte till skolan så..Men vi får väll höras! 
Men jag känner att jag är less min design och hela min blogg nu så måste göra någon förändring! 
och det är inte bara det jag är less på..
 

i really love you

Vi käkade middag och sen så for vi till oskar och var där med massa folk. Under kvällen for vi till viktor en sväng han jag och anton och fixade hans epa och sen tillbaka till oskar. Sen resten av kvällen hängde vi där, spelade dator och lite annat roligt. Jag och Viktor for till lägenheten kring 2 och så slog vi på en film och sen somande vi. Nu ligger vi i sängen och myser och ska snart fara och handla. Får se vad som händer ikväll, vi hörs! 
 

awesome

Igår då jag kom hem från skolan så slipade jag klart epan och sen så grundlackade vi henne. Så det kändes bra. Älskling kom till mig och vi käkade middag. Kring halv 7 for vi på förfest hos Emma i Sjulnäs och sen vidare på fest hos moa. Slutade dock alldeles för tidigt men men. For sen hem med min lilla älskling. Sovit dåligt inatt men vaknade kring 11 och då skjutade vi hem viktor kring 12 och så for jag och mamma till stallet och gav hästarna lunch och sen red jag Sara. Hon var helt underbar idag och hon var fin i sina nya skydd. Nu är jag hemma med viktor och vi väntar på middag och sen så flyttat vi!!