congrats

Ledsen för asdålig uppdatering, men då vi slutat så drog jag och julia till max och käkade en lyxshake. Efter det vidare till dollar, köpte wunderbaums, tuggummi och ett skal till mobilen. Awesome! 
For sen hem och mamma skjutsade mig till Viktor, vi såg film och bara mös på. Älskar den pojken så jävla mkt alltså!
Han skjutsade hem mig efter han ätit, kom hem kring halv 6 då jag snabbåt och for se på inventering. Jävligt tur, men var med julia hela tiden så det gick bra. Kom hem för ett litet tag sen och är helt jävla död. Så nu ska jag S-O-V-A


haha süta..

taggar helgen som fan, fredag blir det tjejmiddag och på lördag är det lagfest. Wopwop!

battlefield

Jag är vaken nu, är helt färdigt och sitter och ser tv. Väntar på att julia och fanny ska komma, dom kommer kring 10 i och då drar vi till skolan. Har ju som sagt kort dag idag så att efteråt blir det att umgås med jullangullan. Menmen måste göra mig klar nuu, hejdå!


gamal header

ett klick så finns hon inte mer och faller till backen

Till matte: tiep fast nää?! ;) xDxP
Spelade ett lol game, gick åt helvete så satte mig och spelade bubble trouble istället. Det gick dock mkt bättre, sen kring halv 11 gick jag å gjorde mig klar osv och nu ligger jag i sängen. Ligger och lyssnar på musik och smsar, hade tänkt sova nu. Imorn blir det skola, slutar tidigt så efter skolan blir det hem eller kanske hitta på nått. Sen klockan 6 så är det inventering, fml. Jaja godnatt!
ursäkta alla randombilder, men har bildbrist som fan..