stor fet bomb

Nu kommer den äckligt stora stenen som jag väntat länge på att få släppaaa
Idag har jag tagit det bästa beslutet på länge, och det känns så jävla skönt. En stor sten har släppt från min mage och jag kan äntligen känna mig lättad.
Efter en väldigt tung period så hade det äntligen börjat gå uppåt för mig, jag hade hittat 3 nya underbara och bästa vänner och sen kom det in bara mer och mer underbara människor i mitt liv och jag var så lycklig. Men sen så kom allting tillbaka igen, samma skit, samma känslor och samma sak. Jag kände att jag inte orkade med att ha någonting som gör en ledsen varje dag, som gör att man inte vill fara och göra vissa saker och som får en att bara vilja stanna hemma.
Idag tog jag det steget, idag gjorde jag, jag tog modet att säga ifrån på mitt sätt och tog ett steg tillbaka. Jag gjorde det som behövdes helt enkelt och nu känner jag att det känns så jävla bra och känner inte att jag ångrar mig på något sätt för det gör jag verkligen inte.
Jag bryr mig inte om de personerna jag pratar om läser det här, jag bryr mig inte överhuvudtaget utan jag står för det jag säger och jag tänker inte lägga mig.
Jag är så himla glad att jag har mina 3 bästavänner Jennifer, Caroline och Lina. Är även så jävla glad att Isabelle, Johanna, Hanna, Linn och Evelina har kommit in i mitt liv ännu mer än förut. Mina vänner är så underbara och just nu känner jag att allting är på topp och allt är så bra.
Jag är en speciell person, jag är en känslig person och jag är en person som behöver mycket bekräftelse. Jag är inte den personen som bjuder in mig själv till saker utan jag vill ha inbjudelsen själv och det accepterar dom här, dom accepterar mig som person och det är det jag älskar dom så himla mycket för ♥
Nu ska jag sluta skriva så ni slipper läsa nått mer, men jag var bara tvungen att få ur mig lite skit som jag hållt på alltför länge och nu är bomben släppt och det känns så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAA bra om jag ska vara helt ärlig!
Pusspuss
 
 
 
 

28 november

Blev inget stall i tisdags så den vart en helt vanligt dag med lite hockey istället.  Onsdag igår, jag och viktor for och var med ed johanna och matte och kvällen slutade med skriller på lf. Fast det blev inge åk för mig å johanna iaf haha. Torsdag idag, sitter på skolan nu och har cad. Vet inte vad som händer ikväll men om en sak går som jag vill så blir det massa jävla plugg iaf haha.
Men iaf så helg imorgon och det ska bli så jävla underbart skönt!
 
 
 
 

26 november

Igår hade jag en lektion som började 15.40 så tog en sovmorgon och sen så tog jag det bara lugnt hela dagen. Sen på kvällen så for vi och spelade hockey i hortlax vilket var riktigt roligt. 
Tisdag idag sitter på min första och sista lektion just nu, eftrr den här så har jag körlektion och sen får vi se vad som händee ikväll. Blir mest troligt inget stall idag så ska kanske fara och bada istälelt. Men vi får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt.