mitt underbara år 2013

 
Mitt år 2013 har varit en år med mycket motgångar, har haft väldigt jobbiga perioder. Men trots det så har det varit ett av dom bästa åren i mitt liv. Jag har tappat många människor och djur som har betytt massor för mig, men samtidigt så har jag träffat en hel del nya människor som gör att jag mår så underbart bra som jag gör. Jag älskar mina vänner, min familj, mina djur och min underbara pojkvän och jag är så otroligt glad att jag har er vid min sida.
Det finns folk som har svikit mig och behandlat mig som skit, dom som har visat mod och som jag har varit stolta över och sen så finns det dom som alltid har ställt upp och dom som alltid har funnits där och ni vet precis vilka jag menar.
Jag älskar er allihopa, förlåt om jag inte har bilder på alla men jag hoppas att ni ändå vet vilka ni är ♥

julafton

Förlår för dålig uppdatering men har haft mycket att göra senaste dagarna. I fredags så fyllde jag 18 vilket firades med mina underbara vänner som gjorde ett överaskningsparty åt mig och sen så blev det krogen. Lördag blev det kalas med släkten, söndag hade vi lilla julafton med tjejerna. Igår hände det inte så mycket och idag är det julafton!!!
Far iväg nu och firar det och sen får vi se vad som händer. Puss! 


3 dagar

Gick till Hanna igår efter skolan och jobbade med lite pannband och beställde hem lite nya och roligare grejer. Sedan fick jag hämtning av brolle å gänget så for ut och var med dom en liten stund och for sedan hem och mös med Viktor och såg lite PA.
Tisdag idag, sitter på skolan och har snart min sista lektion. Ikväll är det ridning och det är avslutning så det kommer att bli jätte bra!