hate it

Har gjort mig klar nu och lite sådant. Så nu sitter jag och väntar på att julia ska äta klart, sen så kommer hon hit och då blir det att vara med jonas, brolle och nån mera tror jag?  Men vi drar då iaf in till stan och ser lars simmar, sen tillbaka till öjebyn tror jag. Får se vars vi hamnar. Men ja, vi syns i dimman folket!"
söt tjej ens,

baby?

Jag drog ut och var med julia, vi drog till blunda och var med johan johan martin jonas och larsson. Sen drog vi ut å körde moppe, tillslut hamnade vi iaf hos emil. Han sov så vi väckte han, hihi gullet! Sen var jag då tvungen hem och så var även min syster hära, som att jag har saknat hon alltså. Gud så mkt!  Men nu har jag då iaf ätit och ska börja göra mig klar inför kvällen, sen kommer nog julia hit och då drar vi och ser lars. Men skriver väll senare nån gång!


jag saknar dig verkligen,
om du bara förstod. Jag
är ingenting utan dig, allt
är tungt utan dig. Men jag
kan inte göra nånting mer
nu, har ingenting mer att
göra. Ledsen för allt, jag vill
bara att allt ska vara som förr.

valborgs - 2års dag, jag älskar dig!

Har sett reprisen av talang nu och så har mamma klippt topparna på mig. Så nu ska jag höra med julia om hon har krattat klart så då drar jag till hon. Ikväll blir det då att fara och se då lars simmar kanalsimmet med folket. Sen vet jag inte vad vi ska göra, har inte bestämt nånting :o  Men haha, blir nog dålig uppdatering så skriver väll kanske sen annars imorgon. pussar!


älskar dig!