onsdag

Blev lite ändrade planer igår, red corney på Ridningen och det gick väll lite sådär. For sen hem och böt om och vidare på fotbollsträning, skulle ju spela mot infjärden men dom ville tydligen inte så det blev inget av det. Efter träningen for jag hem och duschade sen såg jag och viktor pb och sen somnade vi. Sitter på skolan nu och har 2 lektioner kvar och sen skutar vi, ikväll är det träning och sen får vi se vad som händer. Imorgon drar vi till Jokkmokk!!!!

rösta

 
Hemma från skolan för ett tag sen, har precis ätit mat och sitter nu och ser tv ska precis gå och byta om inför stallet. Ska rida Caspar så vi får se hur det kommer att gå, efter stallet så far jag hem och byter om och gör mig klar för fotbollsträning där vi ska ha träningsmatch mot infjärden men nu måste jag skynda mig!
 
Är med i en tävling så alla kan ju vara gulliga och rösta på mig!
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=6345
 

tisdag

Igår var jag och kollade på en jacka men hittade ingen, så for hem och åt och sen for jag och Carro ut och gick. Vi var ute typ 4 timmar och var på olika ställen och hamnade till slut på solcity där vi satt och pratade deep talk hur länge som helst. Viktor kom sedan och hämtade oss och sen körde vi lite bil och den då for vi till oskar ett tag sen hem. Tisdag idag och nu har jag min första lektion och ikväll blir det ridning och träning!

Gulliga theo