tattoo

Jag berätta ju för er i slndags att jag hade en stor nyhet, och den nyheten var att jag skulle tatuera mig. Vilket jag gjorde igår och jag är jätte nöjd, gjorde mitt personnummer i romerska siffror på nyckelbenet och är som sagt helnöjd!
Fredag idag, slutar skolan klockan 1 och då far jag och Jennifer på stan en snabbis och sen ska jag och Caroline och handla och lite sådana saker. Sedan så kommer kvällen att spenderas i Sjulnäs där vi ska ha tjejpartey.
Kommer blir sjukt grymt och roligt, så vi får se vars kvällen kommer att sluta. pusss
 
 
 

dumdumdumdumdum

Tisdag idag och jag är så sjukt nervös, har hoppning på ridningen ikväll och jag brukar alltid hoppa Bacchus men har ju tyvärr gått bort. Så nu vet jag inte vem jag kommer att få och jag är jätte nervös haha..
Men iaf, igår kväll så var jag med Johanna, Brolle och Sagge. Viktor var även med ett tag men sen for han hem!
Sitter just nu på skolan i alla fall och har design, ska göra klart mitt bord nu så får vi höras senare!
 
 
 
 

nyhet

Mitt liv går upp och ner just nu men för det mesta så funkar alltihopa helt okej!
I fredags så var vi hos mig några tjejer och såg på lite film och åt frukt och smältchoklad, riktigt smarrigt. Senare på kvällen så for vi ut och kollade på nån fest och sen for vi hem, blev en ganska så tidig kväll så att säga.
Lördag så vart det att jag och Carro var fyllechaffis i prinicp hela kvällen, skjutsade runt massa folk och hade det allmänt trevligt.
Igår hände det inte så mycket, bara att jag fick reda på en väldigt rolig nyhet som ni kommer få veta på torsdag någon gång.
Idag händer det inte heller så mycket, sitter på skolan nu och har miljö. En lektion till sen slutar jag, vet inte vad jag ska göra ikväll men jag tror att jag ska jobba lite med mitt projektarbete och sen tror jag att jag kanske skulle vara med Jojja ett tag, får väll se. PUSS
 
 
Jag och viktor hade 2,5års dag i lördags, spelade lite nhl vilket resulterade i förlust.....