tisdag

Cupen gick ju oväntat bra då vi slutade tvåa. Så jag var nöjd över våran insats. Lördag var det lagfest vilket rockade och söndag blev det lan häng hos Oskar. Igår så var det skoter hela dagen sen på kvällen for vi iväg och grillade så det var en helt okej dag. Får se vad som händer idag då, vet iaf att jag har ridning. Nu får ni bilder från några saker. Btw har fått ta över mammas gamla iPad då hon fyllde år igår och fick en ny!

thrift shop

Torsdag igår och då jag kom hem från skolan så kom viktor och vi åt middag och for sen vidare hem till honom där jag pluggade och han skruvade i skotern. Var där till 8 ungefär och for sen hem till mig och pluggade och såg sen parra. Somnade väll kring 12 skulle jag tro, prov första lektionen idag vilket gick skit. Fick även reda på matte provet och även det gick skit. Ikväll är det cup på normalmia hela kvällen så blir nog ingen met uppdatering idag. Bilder från paketet jag hämtade ut igår får ni senare!
 
 
mitt skivomslag haha
 

awesome

Viktor kom hit och så for vi till sager och var med honom och brolle. For ut och träffade sedan caroline osv i stan. Jag och Viktor for hem kring halv 9 då jag har prov imorgon och måste plugga och han pluggar till körkortet. Nu ska jag bara kolla igenom lite grammar till imorgon och sen så ska vi se ett parra och efter det så ska vi nog sova.
Har även beställt några mobil skal idag hehe så hoppas de kommer snart. Ska även hämta ut ett annat paket imorgon, så ni får se vad det innehåller imorgon!
Godnatt!
 
nu ska mina fina mobil pimpas lite extra!