nu tar molnen mark

Är hur trött som helst, min förkylning tar verkligen kål på mig. Så ska göra en tidig kväll och gå och lägga mig. Vet inte vad som händer imorgon, hoppas på nått roligt iaf. Men ja somsagt, vi hörs imorgon. Godnatt!


rasmus är alltid lika snäll...

i will forever love you

Svar: Tack linda, jag gillar er alla också!

Mamma gjorde mat och det blev hemma gjord pizza, super gott! Sen drog vi och kollade på våran träning, satt med matilda och snackade med henne hela träningen då hon inte fick träna. Soft. For sen hem och hämtade betty och drog till julia och hämtade hon och emma. For sen till hammen och var med allt folk, riktigt trevligt att få träffa sina vänner igen efter att ha varit hemma helt lonely typ.. Men ja, kom hem för ett tag sen då jag blev väldigt trött och så har jag välidgt ont i halsen. Så jag ska ta en alvedon och sova snart, men vi hörs.


inte fan ser jag helt friskt ut inte..

alla är vi olika

Asså jag hatar verkligen att vara sjuk, är ju typ dock inte sjuk nu. Men får ju ändå inte fara någonstans.. Vilket suger, speciellt då det är lov!! Vafan, då är det ju inte precis meningen att man ska ligga hemma i soffan och se tv hela dagarna. Blir så jävla less, men som tur var så får jag faktiskt ta mig ut ikväll. Eller ska och se på våran handbollsträning, vilket är skönt. Annars dör jag av tråkighet...


du, jag älskar dig bruden!