liten tjej

Minns du tiden då man var liten? då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden, Höjden av smärta var när barbie tappade benet eller när bilens hjul försvann. Värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knäet, Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnack, Kärleken förändras till en stor lek. Smärta är när du skär dig i handleden. Värsta gråten är när den du älskar mer än något annat sårar dig och den största rädslan är att förlora sin bästavän och aldrig få den åter.

så grymt sant alltså, saknar verkligen den tiden. Då man skrev lappar till varandra och frågade chans, man var rädd för tjej och kill basiller, alla ojojokunde vara sig själv för ingen annan brydde sig om hur man såg ut.  Det var så enkelt, allting var så enkelt. När man hade sin pojkvän så vågade man knappt kramas, och en puss var ju värt allting och nu är det bara en puss, en enda liten puss. Det är sjukt hur man kan förändras så mycket. Det är tufft. Livet är en dans på rosor, men man måste även tänka på att rosor har taggar och det är dom som kan kännas lite extra ibland, visst var det så?
Jag önskar man kunde spola tillbaka tiden, tills man var liten. Då man var 4-7 år, allting var så enkelt. Tänk att gå på dagis, få sova middag, vara ute på raster, leka dagarna långa, ja helt underbart! 
Nu för tiden så är det skola, plugg, prov, middag, träning elr vara med kompisar, sova, och mera skola, mera plugg. Ibland så blir man bara så grymt less på allting. Tex folk som snackar strunt, det är så sjukt irriterande, och då folk skryter. Okej om man bara vill säga de, om man är stolt över sig själv, men inte om man går och säger det 24/7 och typ dom som går och säger att dom är tjocka och måste banta osv även fast man är smal som en pinne, väldigt irriterande. Men tänk, då man var liten så fanns det inget sånt. Alla förändras ju, så är det bara...

price tag

Matilda kom hit och sen började vi cykla mot julia. Där ver de hon och fanny, vi satt först och lejda oss sen så satte vi oss med plugget en liten stund. Sen efter ca 1 timma så började vi dra oss mot oskar där det var han, brolle, johan, viktor och sen så kom även max efter ett tag. Var där och hade bara allmänt mysigt! :) Så nu har jag nyss kommit hem och sitter och äter gurka i taco dipp, mums! Men skriver senare. pusssar


älskling!