gott nytt år!

I lördags hade vi fotbolls cup hela dagen, jag skulle igentligen inte spela då jag var sjuk men spelade alla utom en match och det slutade med att vi kom 3a så de var jätte kul!
For ut en stund på kvällen sen hem med viktor å sova, söndag igår och då for jag Max, Carro Sebastian och viktor till viktor och så landade vi där. Eller killarna landade, jag och Carro for hem kring 1 och idag har jag ridit som jag även gjorde igår. Idag är det då nyår så nu ska jag börja fixa mig så vi får höras!

Gott nytt år!

fredag

 
Det har inte hänt mycket sen senaste alltså, men iaf så igår så var jag och kollade på min träning. Får ju inte träna då jag fortfarande är sjuk, men sen så for jag ut och var med några. Men kvällen slutade inte precis som vi hade tänkt då polisen kom. Men efter det så for vi till sager och så for jag och viktor hem kring 1 men då for han hem och sov. Vaknade kring 11 imorse och har varit hos frisören från 12 till nu och jag är hel nöjd med mitt nya hår, verkligen!
Får se vad som händer ikväll, så vi får höras!
 
 
 

julafton, juldagen

Söndagen blev viktor frisk medans jag spenderade den kvällen i soffan framför en film med älsklingen och ca 40 graders feber. Så bäst mådde jag inte, vaknade julaftons morgon och hade inte lika mycket feber men fortfarande lite. Viktor for hem och jag dushcade lite osv. For till moster och firade jul, men hade varken matlust eller något. Men åt lite och fick massa fina julklappar så jag är heltnöjd. Trots att det inte blev en så jätte bra julafton så är jag ändå sjukt nöjd!
Idag är jag hyffast frisk känner mig bara lite slö fortfarande men annars är det bra, vi är hos viktor nu och myser blir att käka middag här sen vet jag itne vad vi gör.  Men vi får höras senare och så kanske ni får nå bilder på mina julklappar senare. Vi får höras!
 
 
såna hära fick jag i julkapp, sjukt nöjd! :D