söndag

Längesen jag skrev något nu, men torsdag till lördag har jag varit i storsträsk och firat påsk med familj och vänner. Kom hem därifrån igår och då for jag och var med ewe där vi åt god mat, såg en film och sen for vi förbi en fest. 
Blev en tidig kväll och jag slaggade hos henne, just nu är hon på jobbet och jag ser en film. Inga planer för kvällen så det återstår att se! 

måndag

I fredags hände det inte så mycket, på dagen for jag och Jennifer och sparkade på isen och sen drog vi på stan en sväng. På kvällen var jag med ewe, drog förbi en fest och hälsade på och sedan for jag förbi åträsk och efter de vart de läggdags! 
Lördag så vart de festligheter, började kvällen i arnemark med bastu och mycket snack och sen drog vi till öjebyn på en fest där. Hade en fruktansvärt rolig kväll, var länge sen jag hade så roligt faktiskt. 
Så kvällen slutade bra, åkte till hortlax en sväng och sen var jag hemma runt halv 4. 
Måndag idag, ledig hela veckan och ikväll har jag stallet så vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. 

torsdag

Vart inge nimbys igår, det var stängt så istället for vi och köpte lite gotta och sen vidare till johanna för å se en film.
Idag har jag varit å ridit C och sen for jag på en ansiktsbehandling så nu känn man sig fräsch igen. 
Träning ikväll och sen får vi se om jag hinner med något annat men troligtvis inte, fredag imorgon och har inga planer så det återstår att se vad man ska hitta på.