torsdag

Just nu så rullar livet på rätt så bra, ridningen i tisdags gick toppen bra. Sedan så har jag även fått reda på att jag kanske ska börja sköta en ny häst, därav det förra inlägget!
Ska dit och provrida på söndag vilket kommer bli jätte roligt och hoppas verkligen att det blir något utav det.
Idag händer inte så mycket, måste plugga lite eftersom jag har prov imorgon och sen så hade jag tänkt hitta på något. Viktor far bort ikväll och han är borta över helgen, kommer bli tomt men tror det är bra för oss båda att vi är borta från varandra ett tag! :)
Får se vad helgen har att erbjuda helt enkelt..
 
 
mina underbara ♥
 
 

mirakel

Att mirakel kan hända i alla fall, att drömmar kan slå in och att man kan bli lycklig över en sån liten sak. Så underbart!
Ännu är inget klar, men förhoppningar finns där !
 
 
 
 

fuck torsdag

Asså det finns mycket saker jag inte förstår. Det är personer som inte har något vett i skallen över huvudtaget. Folk som är så snåla så det inte går att beskriva, folk som skiter fullständigt om någon annan pratar och bara börjar prata själv istället. Folk som skiter i att svara i ett medelande trots att man har läst det. Folk som inte tänker på andra personer, som bar tänker på sig själv. Folk som är så störda i skallen och "mobbar" eller utsätter folk för hemska och idiotiska saker. 
Jag blir sp himla irriterad, jag är så himla irriterad idag. Så jävla dåligt humör, hatar allt och alla (inte riktigt) men vissa personer kan bara ta sig i röven och kan iaf tänka efter vad ni gör innan ni gör era idiotiska saker!