ung utan pung

Hemma från skolan nu, vi skulle ju som sagt på en teater/föreställning som hette Ung Utan Pung och vi visste inte vad den handlade om och jag kan bara säga att det var det roligaste jag nånsin sett, kunde allvarligt inte sluta skratta haha helt sjukt!
Iaf så det tyvärr var slut så hade vi engelska och slutade då sen. Är som sagt hemma nu och ska läsa lite svenska och så får vi se vad kvällen har att erbjuda, vet iaf att viktor kommer hit då han har ätit annars vet jag noll!
 
 
 

winter

Torsdag idag, häntade upp caroline och så for vi vidare til skolan. Hade en matte lektion och nu är jag hemma igen, har hål till 12.10. Då har jag svenska redovisning och sen så ska vi på en teater, då den slutar så har jag en engelska lektion och sen slutar jag. Jävligt drygt att börja 8,10 och sluta 16.00 och bara ha 3 lektioner, men kan inte göra något åt det tyvärr.. Men får se vad som händer ikväll, så vi får höras!
 
wilma som valp!
 
 

what a beautiful disaster

For och handlade med mamma efter skolan och sen vidare hem och då var viktor hos mig så vi låg och mös ett tag och sen blev det godmiddag. For sen ut och var med Max och efter ett tag så var vi även med Caroline makkan och matilda också. Jag lämnade dom och for vidare på träning klockan 9, nu är jag hemma och nyduschad så nu ska jag lägga mig och sova med min älskade Suris. Godnatt!