digitalt skapande

var med viktor och björn igår, träffade även lite annat folk och var även och kollade på en bil. Jag och viktor for hem kring halv 9 och så såg vi lite tv och sen somnade vi. Var helt död imorse men var bara att pallra sig upp och fara till skolan. Sitter iaf och har min sista lektion nu och slutar på 15 min. Får se vad kvällen har att erbjuda, vi hörs senare puss!
 

to the middle

Igår efter skolan så for vi till viktor farmor och farfar och åt palt. Sen for vi ut och var med carro och max ett tag innan jag for på träning. Träningen gick bra men jag var jätte trött och slö, men iaf så hämtade viktor mig därifrån och sen for vi hem och såg tv och sen somande vi. Skolan idag gick bra är nu hos viktor och har ätit och får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hörs senare då antar jag,
 
good times

i cried

Slutade då som sagt tidigt igår och då tog jag bussen hem. For med mamma och handlade lite på rusta och sen for jag hem igen och skrev klart min labrapport. For sen till stallet kring 6 och så planerade vi en bana som vi ska hoppa nästa vecka. Riktigt roligt, viktor hämtade mig från stallet och så for vi hem och såg johan falk. Helt in love i dom filmerna alltså, synd bara man sett alla nu.. men iaf har digitalt skapande nu och ikväll blir det palt hos viktor farmor och farfar och sen träning!