alanya!

For till Tyson imorse och gick ut på en liten promenad med honom då han har ögoninflammation och även ont i ryggen, veterinären var dit senare på kvällen och så allt löste sig med ögonen iaf.
For sen vidare mot skolan där vi hade 2 lektioner, då vi slutat så for jag och Linn på resia och nu är nästan allt klart och vi har preliminär bokat våran studenresa och det blir då Alayna den 25 maj!
Nu har jag iaf ätit middag och nu ska jag ut och vara med Brolle och Sager, puss!
 
 
 
 

onsdag

Dagen igår gick bra trots all stress som blev, på prk så red jag Corney och det var hoppning så det gick jätte bra. For sen hem och somnade ganska så direkt då jag var helt slut, har sovmorgn till 1 idag så jag klev upp för ett tag sen och ska till stallet nu och göra bort det och ta emot veterinären som ska titta på tysons öga.
Får se vad som händer ikväll, puss!

fullspäckat

I lördags så hade vi det jäte mysigt, vi åt lite taccos och sen så såg vi the conjuring. Jävligt läskig film men då vi sett klart den så kom Anton och Erik och hämtade upp oss och så for vi in till stan och vi körde mest bara runt hela kvällen, men det var kul det med och jag fick ju vara med fina tjejer!
Söndag så kom ju Jennifer hem, så jag och Viktor for och hämtade upp henne och Petter och så for vi till sikfors och var med lina och såg film och mös med lite gurka och dipp.
Igår red jag Tyson på dagen då jag slutade 10,20 och sen under kvällen hände det inte så mycket, var med lite folk och hade det trevligt.
Idag är det fullspäckat schema skola til 10,40, Tyson, Star, Teori kurs och sist av allt hoppning på prk!