måndag

 
Fredag så blev det party med brudarna började med att föra hos mig och for sen vidare till Linus men det var tråkitg där så alla for typ hem då det även började att regna.. Men jag for iaf till stan ett tag och sen for jag och Viktor hem.
Lördag så degade vi i sängen och sen for vi till Viktor med Petter och Jennifer och lagade go middag och sen bakade även jag och Jentan en efterätt. Det var väldigt mysigt!
For till Öjebyn på kvällen och var ute och hade lite kul och sen få for vi till oskar där det blev lan så då så såg jag och Brolle en film.
Söndag igår och då var det seriepremiär och dm-match vilket gick åt helvete.. På kvällen så grillade vi hos oskar och sen for jag och viktor till Teddie och var social med honom. For sedan hem till mig och åt ostbricka och sen somande vi, måndag idag och ikväll är det träning och plugg som gäller. puss!
shit vad långt det blev....
 
 
2 från helgen

fredag

Tränade inte onsdag då jag var hänging så var ute ett tag och for hem tidigt, torsdag så for jag och caroline till stan på hålet och så shoppade jag 3 tröjor så jag var nöjd. Fredag idag, har städat lite här hemma och ska snart äta middag. Sen blir det att fixa sig inför festligheter med mina tjejor ikväll så det blir nice.
 
 
den här har jag även fått med mig hem från posten!
 

onsdag

Igår på ridningen så red jag Cherean som är en ny häst, så det var riktigt kul att få rida någon ny och prova lite osv. Men det gick iaf jätte bra, var jätte kul och han var jätte jätte fin. Viktor hämtade mig från stallet och så for vi hem och laddade ner en film som vi mös framför med glass och frukt, mums!
Onsdag idag slutar typ halv 2 idag och ikväll så är det träning och efter dn ska jag väll hem och sova antar jag, är så jävla hängig och känner att jag börjar bli sjuk..