onsdag

Blev inte så mycket lan utan jag och Lina såg lite film sen var vi då med alla andra och hade det allmänt trevligt. Igår hade vi match vilket slutade med vinst med 3-0 och så jävla skönt det var! 
Idag är det Onsdag, träning ikväll sen vet jag inte vad som händer. Imorgon far nog mest troligt jag och Viktor upp till Arvidsjaur och är med Petter, Jennifer, Oskar och Lina kommer att bli jätte mysigt. 
Nu ska vi snart äta middag och sen får vi se vad som händer, pussar!!!
 
 
 
jag älskar dig! ♥
 

pdol

Hade som sagt 2 års dag i torsdags men kvällen blev inte riktigt som planerat.. Men iaf så fredag och lördag så hade vi för fest hos Hanna och sen gick vi vidare in mot området och hade det allmänt roligt. Fredag såg vi Nause och det var så jävla kung.
Sitter just nu hos Oskar där vi ska lana ikväll, får se hur det kommer att gå och hur länge jag kommer hålla mig vaken. Har köpt en massa gott så vi ska flåda och spela lite dator. Inget mer att skriva nu så puss hej! ♥
 
 
 

2 års dag

Igår så firade vi Jennifer, hade lurat henne att vi 4 tjejer skulle ut och äta på nodo men då gick vi till Golden istället där alla andra var och överaskade henne. Roligt var det att se henne så glad! 
Sen gick vi en sväng på området och kollade och efter det så for vi till Oskar. Under kvällen så gled vi omkring lite och for hem kring halv 1. 
Bra väder idag men vaknade kring 1, nu ska vi ut och vara med Jennifer och Petter sen får vi se vad som händer ikväll puss! 
 
Idag har jag och Viktor varit tillsammans i 2 år och jag älskar honom fortfarande lika mycket som första gången vi sågs. Jag älskar dig Erik Viktor Ström!