that what makes you beautiful

Är långt ifrån klar med samhällsen men orkar inte nu och mamma eller pappa orkar inte hjälpa mig heller och har som sagt fastant. Så nu ska jag gå och lägga mig, är dock sjukt stressad, rädd, oroligt, ledsen och allt.. vet att jag inte kan göra något åt det men ja. Nä nu ska jag försöka sova, men smsa 0702992901


true haha

och btw alla kollar haahahhah http://existenz.se/out.php?id=44299

svalkar vinden

Jag är då hemma nu och har hunnit duscha, så nu sitter jag iklädd i min übersköna onepiece och skriver lite samhälls. Det är verkligen inte kul men jag måste ju som sagt göra det. Imorgon har vi sovmorgon till halv 11 och börjar med idrott och har sen 2 lektioner till. Slutar dock halv 4 men det är ändå lugnt. På kvällen blir det åter igen skoter kurs, vilket suger men det måste ju göras. Funderar även starkt på att göra en ny header? Måste dock ha tiden och orken till det, men vi får väll se!

true shit


handboll

Har just tränat handboll och sitter i sporthallen och väntar på min skjuts. Pappa är påväg hoppas jag då, men sen blir det hem och duscha och så sen plugga om jag hinner och orkar. Men vi höres så jag kommer hem.