i own you

Har försökt blogga från mobilen flera gågner men det funkar fan inte. men men igår var jag med vennor och sen så sov älskling hos mig. Låg och hade det jätte jätte mysigt igår kväll, mår så sjukt bra med honom. Han klev upp och for på jobbet tidigt imorse medans jag är ledig idag, det känns bra. Vet inte vad jag ska göra nu så vi får höras senre!

ssofieholm @instagram

Btw, en grej jag glömt säga är att ni kan gärna följa mig på instagram. Där uppdaterar jag mycket oftare än vad jag gör här på bloggen, så om ni vill veta vad jag gör fortare än vad det kommer upp på bloggen så följ mig på instagram. Jag heter samma som jag gör här på bloggen, alltså ssofieholm. Så nu är det bara att följa mig på instagram! :)
 

flow

Viktor kom till mig och så drog vi till oskar och var med han jens och sager. Sen kom även lite mer folk, drog på willys då dom skulle lana och kolla sn då dom spelade dator. For hem kring halv 10 och somnade ganska så tidigt så det kändes skönt. Idag har jag då jobbat och frysit som fan. Då jag kom hem for jag ut och cyklade med wilma och så fick hon bada. Nu sitter jag vid datorn och ska snart gå och äta. Sen får vi se vad som händer ikväll, blir bra. hejdå1