its not true..

Godmorgon, igår hade jag och älskling ettårsdag. Han fick ett halsband av mig och så. Vi var med kasper osv hela dagen, körde även geochacing med lulle vilket var hur kul som helst! Nu ligger jag i sängen och väntar på att min jävla segaste och lataste pojkvän ska kliva upp nån jävla gång. Börjar bli less och ligga och vänta på att han ska vakna nu.. Får se va som händer idag, vi höra!

the wrong side

Dom kom å hämtade Mimmi och så for vi till dom. Sen till bersika och sen till mig igen och käkade god middag. For sen till bersika igen och kollade då dom skruvade i kaspers skoter. For därifrån kring 12 och då for vi och körde epa med några. Kom hem kring 3. Vaknade 1 igår och for till bersika direkt. Kollade då kasper å matte körde på vattnet. Sen under kvällen har jag varit med viktor och ed och kört EPA. Kom hem kring halv 4 och somnade kring 6. Jag vaknade halv 1 men viktor vägrar att kliva upp och jag har damp. Vet it vad dom händer idag, men känner att jag vaknat på fel sida. Hrjdå Söta pysen!

mimmi

I Onsdags då jag kände mig så sliten så visade det sig att jag hade feber, men var ute hela dagen hur som helst men då jag kom hem så var jag helt slut och frös som fan. Så viktor fick ligga och hålla om mig tills jag somnade tihi. Men mådde lite bättre igår men fortfarande lite feber. For till bersika och var med dom och sen till viktor och sov. Idag har jag varit hundvakt åt mimmi hela dagen. Vaknade 8 och så har jag varit hemma själv hos viktor med mimmi medans dom är i voullerim på begravning. Men nu är jag iaf hemma hos mig med mimmi. Ikväll blir det god middag och sen ska jag vara med viktor och teddie. Vi hörs!