don't let me fall

Nu går jag och lägger mig, tänkte göra en väldigt tidig kväll. Men fastnade som vanligt här vid datorn i en halvtimma, jaja blir ändå någorlunda tidig kväll, pussen!

jag älskar er


jag älskar er, ni är världens bästa och det är ni som förstår mig bäst. Jag kan prata med er när som helst och ni finns alltid där!  Det är med er jag har roligast, ni får mig alltid på så bra humör och jag trivs verkligen att vara med er. Ni är så förbannat bra så ja, he finns it!  Ni är iaf världens bästa och ni får inte glömma bort det, älskar er sjukt mkt brudar. Jag tänker alltid finns vid eran sida, no matter what!  Ni kan alltid prata med mig, när som helst. Jag gör allt för er. Vad som helst, ni är för bra. Jag älskar er!

ta vara på livet, man lever bara en gång!

Drog till Julia och satt och spelade kort med hon och jesper ett tag. Sen kom jonas och då drog vi ut, gick till ica och träffade jocke&oskar, gick sen vidare mot sporthallen och sen mot chrille och var med han, sebbe och lasse. Kul vare då iaf, förutom att det är alltid jag som ska hamna i snön på nått konstigt sätt?  Haha iaf, så ska jag gå och sätta mig och se lite tv med mamma nu sen sova. Kommer nog ett till inlägg senare, pusss


...