my brother from another mother

Vi for tillbaka till mig och så käkade vi och gick sen ut och stardade 740, for ut och körde och så for vi och var med emma. Sen drog vi ut och körde lite men sen drog vi till sebastian och var där ett tag, men sen drog jag och viktor och åkte bil med johan och philip. Skjutsade viktor till hortlax på fest och sen så drog vi till oskar. For sen till oman och var med han och emma. Dom andra for hem då jag kom, vi såg dumma mej. Eller sov mest igenom filmen haha. For hem kring halv 2 men jag somnade 4.. Men vaknade halv 10 imorse och har bara legat och myst hela morgonen. Nu ska vi fara till js och hämtade 740 som vi lämnade där igår och sen blir det att dra och käka frukost. Men vi hörs!

image description
/arkivbild  fett rolig kväll!

daft

Skolan idag gick bra och snabbt, efter skolan gick jag in till stan med emma och Fanny. Emma drog efter ett tag och så gick jag och Fanny och käkade lite glass. Riktigt gott! Sen joinade viktor oss och nu är vi hemma hos han. Han ska duscha osv och sen så far vi till öjebyn igen. Får se vad som händer ikväll så vi hörs!

orkar inte med det

Vikor kom hit och så for vi ut och gled bil med johan julia och philip, kom hem för ett litet tag sen och ska nog slå igen big brother och sen blir det väll att sova. Får väll se vad som händer imorgon men vi får väll hoppas på något roligt iaf, men orkar inte skriva


examen i 8an, fofo♥