Älska Mig - Myran Granberg

Började halv 11 imorse, for då till skolan och när jag kom dit så hade jag inte ens en lektion så då for jag och träffade Caroline och sen vidare hem igen. Nu är jag då hemma och har varit det ett tag, ska sätta mig och skriva en sak till mitt och Hannas "hemliga projekt" och sen så får vi se vad som händer ikväll. Har träning men får som sagt inte träna än så får se vad som händer och sker. Så vi kan höras av senare!
 
För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner, då vill jag vara brevid dig. Du är det finaste som finns, du är det vackraste jag vet och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand, för jag älskar dig även när du hatar mig!

onsdag

Igår tisdag så slutade jag skolan runt 10, så for hem och sen for jag och mamma vidare mot stallet där jag red Tyson för första gången själv utan Minna. Det gick jätte bra, han är ju hur underbar som helst. Iaf så for sen vidare hem och mös med Viktor, åt middag och sen vidare mot nästa stall där jag hoppade Bacchus vilket också gick super. Idag slutade vi 11 och då for jag och satte mig i frisörstolen. Blev ganska mycket mörkare med en ljus ombre och jag är helnöjd!
Nu är jag hemma och ska lägga mig och sova, sover själv inatt då Viktor for och sov med Petter och Sagge. Sovmorgon imorgon till halv 11 och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, ni får bild på håret imorgon god natt!
 
fina Tyson!
 

söndag

Igår var det lördag och det blev så att vi gled omkring ungefär hela kvällen, var i kaspers garage och sen i stan nästan hela kvällen. Idag när jag vaknade så for jag och red Tyson och så fick jag veta hur jag skulle göra med allt och vars alla grejer var och sånt. For sen hem och duschade och gjorde mina övningar, har varit och tittat på min träning och sen hämtade vi upp Max och Carro. Är hemma nu och ska sova, skola imorgon och börjar 9.20!
 
min cp skadade Kiwi