blue

Tisdag så for jag till stallet efter skolan med Caroline, fick tyvärr höra en väldigt dålig nyhet... Så fick bli en prommis med finaste prinsen och sedan så blev det hemfärd. Som många säkert redan hört så var vi tvungna att ta bort våran älskade Wilma som vi haft i 10år.. Hon blev akut sjuk och det var de ända rätta att göra, tyvärr!
Livet rullar på men tungt är det..
Iaf torsdag idag, slutar skolan halv 3 och då far jag till Linnsan och pluggar eftersom vi har prov imorgon och jag kommer att misslyckas TOTALT!
Fredag imorgon och jag vet inte vad helgen har att erbjuda så det återstår att se!
 
Min underbara Wilma, vila i frid ♥
Finaste killen, han är så otroligt fin just nu och har ett himmelskt stort hjärta. Hoppas vi får börja träna snart och få lära känna varandra ännu bättre!
 Drömmen är att få ta sig ut på dressyrbanan, men det återstår och se. Man kan alltid drömma :)
 
 
 

busy doin' nothing

Det gick jätte bra med Charmuer i tisdags och han skötte sig utmärkt, hade planerat ett pass på planen men då underlaget svek så fick det blev en sväng ute istället. Sen på kvällen så for jag till prk då vi hade teori och tränade programridning. ÅÅÅÅH jag vill så jävla gärna tävla, hoppas verkligen att jag får ta mig ut på tävlingsbanorna nån gång i framtiden!
Igår fick vi våra studenmössorn äntligen och som jag har längtat, nu är det typ 51 skoldagar kvar och sedan så tar vi studenten. Helt otroligt!!
Men idag så vet jag inte vad som händer, slutar 3 och då ska jag och söka mer jobb och imorgon är jag ledig så då blir det att rida prinsen och sedan på äventyr med Jentan!
 
 
 
 

waves

Har inte varit så aktiv med att skriva såhär under lovet.
Men jag startade lovet med en myskväll med tjejerna fredag och sedan lördag så började jag och Jennifer vår tripp mot stockholm. Dagarna där var underbara, fick se avicii, shoppa en hel del och umgås med fint folk.
Då vi kom hem så har det faktiskt inte hänt så mycket, har umgåts med vänner och sedan så har jag ridit och varit och grillat. Vilket jag kan säga att det har varit ett bra lov helt enkelt!
Tisdag idag, slutar 12 och då far jag och rider prinsen och sedan ikväll blir det vidare till prk!